курс “Aдминистратор в хотелиерството”

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Администратор в хотелиерството”, специалност “Организация на обслужването в хотелиерството”.

ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА

● При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа.

● Aко имате опит по специалността – ускорен курс на обучение в дистанционна форма

● За курсисти без опит по специалността Центърът осигурява практика в реална работна среда.

● Възможност за разсрочено заплащане на таксата за курса, както и превод и легализация за чужбина на издадените документи.

Администраторът в хотелиерството приема, регистрира, проверява данните от документите за самоличност на гостите и ги настанява при пристигане в мястото за настаняване. Прилага принципите на гостоприемство при посрещане на гостите, като се съобразява с типовете гости (индивидуални, организирани групи гости, гости със специални потребности и др.). Администраторът спазва правилата за посрещане на VIP гости; обслужва гостите по време на техния престой, като се съобразява с направените резервации; предоставя необходимата информация, като води редовно определената оперативно-техническа отчетност за регистрираните гости и анулираните резервации.

Администраторът информира гостите за предлаганите основни и допълнителни услуги; съдейства при организирането на основни и допълнителни услуги, като работи ефективно в екип; оформя и поддържа сметките на гостите с постоянна готовност за приключването им

Лице, придобило трета степен на професионална квалификация по професията “Администратор в хотелиерството”, може да постъпва на работа на следните длъжности от НКПД:

Служител рецепцията в хотел

Администратор хотел

Информатор приемна

Рецепционист.

Издавани документи:

– УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ по образец 3-37 на МОН с международна валидност – придобиване на част от професия.

– СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МОН с международна валидност – придобиване на степен на професионална квалификация. – EUROPASS на български, английски и немски език – европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.

Необходими документи за курса:

  • попълнено заявление, делкарация и договор;
  • копие от Диплома за завършено образование;
  • 3 броя цветни снимки с формат за лична карта;
  • Медицинска бележка от личен лекар, че професията не Ви е противопоказна.

Тези документи се съхраняват в досие. Центърът за професионално обучение е администратор на лични данни съгласно GDPR или Регламент (ЕС) 2016/679

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.